Gelegen aan de rand van het centrum in Zwolle

Vormgevingselement
Proef de keuken van Frankrijk Aan de rand van de Zwolse grachtengordel
Vormgevingselement

Bistro Pampus

Kamperstraat 40
8011 LM Zwolle
Tel. 038 – 421 3097 dagelijks bereikbaar v.a. 10:30 uur.
(op maandag beperkt bereikbaar  ivm sluitingsdag)

Voor (zakelijke)reserveringen of vragen zijn wij ook per mail bereikbaar:
info@bistro-pampus.nl

Uit de richting Amersfoort:

Vanaf de A28 afslag centrum (Katerdijk) einde weg rechts (Pannekoekendijk). Op rotonde ¾ rond over de brug aan uw linkerhand is restaurant Pampus.

Uit de richting Meppel:

Vanaf de A28 afslag centrum (Burg. Roeleweg) op rotonde rechts (Pannekoekendijk). Op volgende rotonde ¾ rond over de brug aan uw linkerhand is restaurant Pampus.

Geniet van de Franse keuken in de sfeervolle ambiance van Pampus

Geniet van de Franse keuken
Geniet van de Franse keuken

Menukaart

Bekijk onze uitgebreide menukaarten. Van de “a la carte” kaart tot onze groepsmenu’s. In het restaurant hebben wij ook een kindermenu. Ook kan ons keukenteam rekening houden met diëten en allergieën.

Groepen & gezelschappen

Groepen & gezelschappen

Wij hebben diverse mogelijkheden voor zowel kleine als grote gezelschappen. Of u nou iets zoekt voor uw zakelijke gezelschap of met familie privé wilt dineren, bij ons zijn er diverse mogelijkheden. Onze sfeervolle bovenverdieping is geschikt voor groepen tot maximaal 50 personen. Ook hebben wij een half afgesloten ruimte wat geschikt is voor maximaal 8 personen, hier kunt u bijvoorbeeld in alle rust vergaderen. In overleg is ook ons gehele restaurant af te huren. Voor alle mogelijkheden, kunt u ons ook mailen